fbpx

Hoe vind je eetkamerstoelen op Marktplaats?

Op zoek naar eetkamerstoelen van Marktplaats? Laten we beginnen met de zoektocht! De perfecte eetkamerstoelen vinden kan nogal een uitdaging zijn, maar gelukkig heb je op Marktplaats een groot aanbod. Splinternieuw, veelgebruikt, incompleet of nog steeds verpakt. Precies wat je wilt of toch net anders. Passend bij jouw huis en inrichting. Zelf bepaal je wat je eisen zijn en hoe veel jij bereid bent te betalen.

Eetkamerstoelen van Marktplaats

De eerste stap is om te bepalen wat je eisen zijn. Waar moeten de stoelen minimaal aan voldoen en wat ben je bereid in te leveren qua kwaliteit? Moeten de stoelen (zo goed als) nieuw zijn, of maakt het niet uit dat ze gebruikt zijn? Bepaal dit voor jezelf, zodat je weet in welke prijscategorie je terechtkomt. Hoe nieuwer de eetkamerstoelen, hoe meer je betaalt. Vaak krijg je bij het zoeken op Marktplaats als eerst zoekresultaten van woonwinkels en webshops. Dit gaat om nieuwe producten en zijn dus niet veel voordeliger. Vul daarom direct bij de filter in dat je enkel op zoek bent naar tweedehands producten. Dan krijg je geen afleiding van nieuwe en dus duurdere producten.

Filteren, filteren, filteren!

Hoe minder je wilt scrollen, hoe meer je moet filteren. Weet je al precies wat je wilt voor in huis? Zorg dan dat je deze eigenschappen toevoegt in het filter. Ben je nog in de oriënterende fase? Gebruik dan minder filters. Zo kan je nieuwe ideeën opdoen en ontdek je wellicht iets moois, waarvan je nooit had gedacht dat je dit mooi zou vinden. Dan heb je daarnaast ook nog de praktische filters. Hoeveel kilometer wil je maximaal rijden? En wil je het product überhaupt wel ophalen of wil je deze laten bezorgen? Voeg voor het gemak deze filters sowieso toe. Straks kom je de perfecte eetkamerstoelen voor in je inrichting tegen, maar moet je hiervoor langer rijden dan gehoopt. Dat zou een flinke domper zijn.

Het vervoeren van eetkamerstoelen

Als je eenmaal eetkamerstoelen van Marktplaats hebt gescoord, dan moet je nog bedenken hoe je deze gaat vervoeren. Eetkamerstoelen vragen namelijk best wat ruimte, tenzij je de stoelen los van elkaar koopt. In dit geval gaan wij er even vanuit dat je een set koopt. Dit past meestal niet in een vierpersonenauto. Mocht je een klein busje hebben, dan kom je vaak al een heel eind. Helaas hebben de meeste mensen geen busje. Dan kan je het beste een aanhanger regelen. Bij een verhuiswagen of kar betaal je namelijk al voor veel meer ruimte dan je daadwerkelijk nodig hebt. Een beetje zonde, tòch? Kijk daarom of je een aanhanger kan lenen of dat je deze kan huren. Belangrijk is wel dat je een auto hebt met een trekhaak. Anders is er vaak wel iemand in je omgeving die wél een auto met trekhaak bezit. Daarnaast moet de bestuurder rijbewijs B, BE of B+ bezitten om met een aanhanger te mogen rijden. Stapel alle vier de stoelen op elkaar of maak stapels van twee, waarbij je de tweede stoel ondersteboven op de ander plaatst, en zet deze stevig vast.

Set of ‘mix and match’?

Zoek je een volledige set of ga je voor ‘mix and match’? Oftewel: vier dezelfde eetstoelen of een mix van verschillende kleuren en stijlen. De belangrijke afwegingen zijn hiervoor: de prijs en natuurlijk je persoonlijke smaak. Voor een volledige set ben je per stoel wel goedkoper uit dan bij losse eetkamerstoelen. Daarnaast is dit gemakkelijker te kopen. De meeste mensen kopen een complete set en willen deze daarom ook in één keer kwijtraken. Als jij hier maar één stoel van wilt kopen, lopen zij het risico dat zij de incomplete set niet kwijtraken. Ze willen direct van de stoelen af, zodat ze ruimte hebben voor hun nieuwe set. Daarnaast is het ook gewoon een kwestie van smaak. Houd je van eenheid of juist van afwisseling? Wil je een speelse inrichting of strak? Als je afwisseling en speels leuk vindt, dan is mix and match een interessante samenstelling voor jou. Probeer losse eetkamerstoelen te scoren en combineer deze voor een speels effect. Denk aan combinaties met een bankje, kruk of stoelen van een andere kleur.

Huis en inrichting

Vervoeren via Direct Transport?

Heb je geen zin om de eetkamerstoelen van Marktplaats zelf te vervoeren? Geef dit dan uit handen aan Direct Transport. Onze koeriers rijden direct naar de ophaalbestemming en brengen ze vervolgens naar de eindbestemming. Zij zorgen dat de eetkamerstoelen netjes worden vervoerd en zijn verzekerd tegen eventuele schade. Makkelijker kan het niet.

Jouw eetkamerstoelen laten vervoeren? Bereken dan hier de prijs.

Ook weten hoe je Marktplaats kasten vervoert? Lees dan ons blog: ‘Marktplaats kasten vervoeren: onze stappen.’ 

Lees verder

Grote spullen in je auto vervoeren: 4 tips!

tweedehands-meubels-vervoeren-van-Marktplaats

Tweedehands meubels van Marktplaats vervoeren

Seats-and-Sofas-Bank-bezorging

Seats and Sofas bank bezorging

Boek nu jouw transport Wij komen direct

Bereken mijn transport