fbpx

Hoe verhuis je kantoor(meubelen)?

Gaat jouw kantoor verhuizen of moet je kantoormeubelen transporteren? Dan staat je nog een hele opgave te wachten. Een kantoor bestaat vaak uit meerdere sets van meubels, computers en belangrijke opslag, die zo secuur mogelijk vervoerd moet worden. Wij vertellen hoe je dit het beste regelt.

Kantoor en kantoormeubelen verhuizen

Het verhuizen van kantoor en kantoormeubelen moet zo secuur en snel mogelijk gebeuren. Een verhuizing veroorzaakt namelijk veel verstoringen in het werk. Dat wil je natuurlijk zo veel mogelijk beperken, ook als het maar om een kleine verhuizing gaat. Denk aan de werkzaamheden die voor een langere tijd stilliggen of deadlines die niet gehaald worden. Moet het altijd gaan om een hele verhuizing? Zeker niet. Denk ook aan een selectie kantoormeubelen die naar een opslag gebracht wordt of aan de bezorging van een bureau voor die nieuwe collega op kantoor.

Maak een duidelijke verhuisplanning

Zonder een duidelijke verhuisplanning merk je al snel dat het een rommeltje wordt. Hulp wordt te laat ingeschakeld en dozen en rotzooi stapelen zich op. Niet waar je personeel op staat te wachten! Hak knopen door en maak van tevoren een duidelijke planning. Kies een week of dag dat je de kantoormeubelen verhuist en regel de hulp ver van tevoren. Zo is het verhuizen van je kantoor zo snel mogelijk achter de rug.

Label de kantoordozen

Wanneer alle dozen eindelijk op de plek van bestemming aan zijn gekomen, is het natuurlijk wel fijn om te weten welke spullen in de dozen zitten. Je moet er niet aan denken om steeds in alle dozen te moeten kijken, voordat je ze in je nieuwe kantoor kan zetten! Daarnaast weet je door het labelen van de dozen ook of je er extra voorzichtig mee om moet gaan of niet. Een doos met kussens behandel je natuurlijk wel iets anders dan een doos met glazen. Voorbeelden van goede labels? Apparatuur, computerschermen, decoratie, kantoorspullen, mappen … Ga zo maar door. Heb je een groter kantoor? Dan is het ook handig om alvast te noteren waar de spullen moeten komen te staan. Zoals een keuken, afdeling of ruimte. Scheelt je allemaal veel geneuzel!

Regel betrouwbare hulp

Bij het verhuizen van kantoor kan het makkelijk zijn dat er belangrijke spullen tussen zitten, zoals dure apparatuur of belangrijke documenten. Je wilt natuurlijk dat hier niets mee gebeurd en deze via betrouwbare hulp op de juiste plek terechtkomen. In dat geval kan je makkelijk je vervoer regelen via Direct Transport. Kies voor het transport dat het beste bij jouw verhuizing past en laat de spullen veilig van A naar B brengen. Je spullen komen veilig en netjes aan, en dat voor een goede prijs!

Lees verder

Alternatieven voor een verhuisbusje huren

Piano-vervoeren-tips

Piano vervoeren? Zo pak je dat aan.

tuinmeubelen-goedkoop-laten-bezorgen

Tuinmeubelen goedkoop thuis laten bezorgen: wat zijn de opties?

Boek nu jouw transport Wij komen direct

Bereken mijn transport