fbpx

Tuinmeubelen goedkoop thuis laten bezorgen: wat zijn de opties?

Ben je op zoek naar een manier om je tuinmeubelen goedkoop thuis te laten bezorgen, maar heb je even geen idee hoe je dat aanpakt en wat de opties zijn? Dan is het tijd om eens research te gaan doen.

 

De zomer staat voor de deur en je hebt net splinternieuwe tuinmeubelen aangeschaft. Je bent alleen nog wel op zoek naar een manier om je tuinmeubelen in jouw tuin te krijgen. Je zoekt daarom op het internet naar de mogelijkheden om goedkoop en snel jouw tuinmeubelen op te laten halen en te laten bezorgen. Je weegt daarbij ook alle mogelijkheden qua bezorgdiensten af. Wat zijn de beste opties en waar moet je rekening mee houden bij het laten bezorgen van jouw tuinmeubelen? Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Tuinmeubelen thuis laten bezorgen

Je hebt net nieuwe tuinmeubelen op de kop getikt, maar laat je die door de winkel thuis bezorgen? De desbetreffende winkel biedt deze service vaak wel als mogelijkheid. Echter, je bent dan wel afhankelijk van een paar zaken. Het kan zijn dat er een wachtlijst is, omdat natuurlijk meer mensen hun meubels thuis bezorgd willen hebben. Ook moet je jezelf afvragen of ze de tuinmeubelen daadwerkelijk naar de tuin brengen of dat ze al stoppen bij de voordeur. En leveren ze alleen op werkdagen? Wat als je niet thuis bent? Daarbij is het jou van tevoren niet gelijk duidelijk wat het precies gaat kosten. Erg transparant is het dus niet. Balen, want die tuinmeubelen waren al aardig prijzig en daarbij wil je niet nog eens een paar honderd euro bij moeten rekenen. Je zoekt daarom nog even verder naar andere mogelijkheden om je tuinmeubelen goedkoop op te laten halen en thuis te laten bezorgen …

koerier-busje

Zelf een busje huren

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf een (verhuis)busje te huren en zelf achter het stuur te stappen. Dit kan al vanaf 48 euro. Het handige is dat je dan bijna nergens afhankelijk van bent en je zelf het transport kunt doen. Je bepaalt zelf hoe laat en hoe lang je erover doet. Heerlijk, tòch? Maar dan bedenk je dat er ook nadelen aan zitten. Je mag namelijk alle tuinmeubelen zelf gaan tillen en je moet wél zelf de benzine betalen. Dat wordt toch wat duurder dan je in eerste instantie in gedachten had en daar had je nou niet op gerekend. En als je die tuinmeubelen eenmaal hebt neergezet moet je het busje dezelfde dag nog terugbrengen. Niet per se waar je op zat te wachten na zo’n intensieve dag.

De service van Direct Transport

Nu denk je: tuinmeubelen thuis laten bezorgen, kan dat niet makkelijker, voordeliger, transparanter en sneller? Daarom zoek je nog even verder. Je duidt op de pagina van Direct Transport. De service van Direct Transport voldoet aan al deze pijlers. Of je nu zakelijk transport wilt vervoeren, showroom producten wilt bezorgen of een complete verhuizing wilt regelen: bij Direct Transport kun je van tevoren eenvoudig zelf de prijs online berekenen. Je bepaalt zelf wanneer de tuinmeubelen geleverd worden, want er is namelijk altijd een koerier beschikbaar. Geen gedoe meer met onderhandelen over de juiste prijs of hele dagen vrijhouden voor een klusje wat soms nog geen 10 minuten duurt. En het goede nieuws is dat we bij Direct Transport al vanaf 39 euro jouw transport vervoeren. Opeens is jouw keuze voor het bezorgen van de tuinmeubelen naar je huis dan ook snel gemaakt! Eindelijk krijg je de tijd om eens daadwerkelijk van je nieuwe tuinmeubelen te genieten.

 

Jouw tuinmeubelen goedkoop thuis laten bezorgen door Direct Transport? Bereken dan snel jouw kosten en plan een afspraak! Heb je verdere vragen? Dan kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Lees verder
Betrouwbare-koerier-vinden

Hoe vind je een betrouwbare koerier?

4 tips voor het vervoeren van je wasmachine

bva-auctions-vervoeren

Kostbare veilingitems vervoeren (van BVA Auctions)

Boek nu jouw transport Wij komen direct

Bereken mijn transport