fbpx

Zakelijk transport nodig? Regel het eenvoudig online!

Zakelijk transport nodig voor je bedrijf of onderneming? Misschien weet je niet eens waar je moet beginnen. Er komen gelijk een paar vragen in je op. “Welk vervoer heb ik nodig voor het transport? Is een bus voldoende of heb ik toch een vrachtwagen nodig? En red ik het wel in één rit of moet de transporteur vaker rijden?”

Zakelijk transport regelen

Je weet dat ze dit aan je gaan vragen, maar het antwoord is nog ver te zoeken. Het enige dat jij weet, is dat de spullen op tijd op de eindbestemming moeten komen. Wellicht omdat je showroomproducten wilt laten bezorgen of meubilair voor een studio moet transporteren. Dan heb je het toch al snel over een boel spullen die van A naar B moeten. Je krijgt nog net geen hoofdpijn als je erover nadenkt. Terwijl je het liefst dit zakelijk transport vanaf je laptop regelt. Dat kan toch bovendien met alles tegenwoordig?

Veel transport gaat moeizaam

Wanneer we een online bestelling plaatsen of zelf een pakketje versturen, gaat het vervoer altijd gemakkelijk. De pakketten zijn misschien wat kleiner, maar er is geen reden dat groter vervoer gelijk veel moeizamer moet gaan. We leven bovendien in 2021. Ook groot en zakelijk transport hoort makkelijk te gaan. Maar helaas moet je bij de meeste transporteurs van tevoren nog steeds veel regelen en kost het veel tijd om een offerte op te vragen. Hier houden wij persoonlijk niet zo van. Het moet toch eenvoudiger kunnen?

zakelijk-transport

Eenvoudig en snel transport

Wanneer wij ons ideale zakelijk transport uit moeten leggen, dan kiezen wij vooral voor eenvoudig en snel. Voor de particulier is dit wél mogelijk, terwijl er zakelijk meestal meer spoed achter zit. Een goede reden om dit eens op de schop te nemen! Daarom regel je zakelijk transport bij Direct Transport eenvoudig en snel online. Zonder langdurige offertes, moeizaam contact of vele vragen. Maar gewoon door in te vullen waar je naar op zoek bent. Wat wil je vervoeren, wat is het ophaalpunt en de eindbestemming en wanneer moet dit transport plaatsvinden? En aan het eind van het invullen … Krijg je direct een vaste prijs! Dat is nog eens fijn. Weten waar je aan toe bent, zonder dat alles moeizaam hoeft te gaan. De showroomproducten worden op tijd bezorgd en de studio staat zo klaar. En dat allemaal door één klik op de knop.

Scherpe prijzen

Een scherpe prijs is niet alleen een fijne bijkomstigheid, maar soms is dit een must. Bijvoorbeeld wanneer je aan een project werkt met een matig budget. In dat geval is het natuurlijk fijn dat je zakelijk transport kan regelen voor een goede prijs. En ook al heb je geen budget, dan is besparen natuurlijk nooit verkeerd. Bij Direct Transport geef je precies door wat je nodig hebt. Doordat we heel secuur maatwerk leveren – door precies te voldoen aan jouw verwachtingen – kunnen wij de beste prijs selecteren. We weten bovendien precies welk vervoer je nodig hebt en welke afstand we moeten rijden. Te veel betalen zit er dus niet bij!

Direct Transport

Bij Direct Transport regel je jouw zakelijk transport eenvoudig en snel online. Bij onze bezorgdienst hoeft niet te wachten op een offerte, maar je berekent direct de prijs. Is dit de eerste keer dat je een afspraak maakt met Direct Transport? Dan ontvang je een mooie kennismakingskorting. Gewoon om je een warm welkom te heten. Voortaan hoef je je geen zorgen meer te maken over het plannen van jouw zakelijk vervoer. Bij ons heb je het namelijk zo geregeld! Geef aan wat je nodig hebt en wij berekenen de prijs. Ga je akkoord? Dan komen wij zelf het transport ophalen en zorgen wij dat het op de eindbestemming terechtkomt. Hier hoef je verder niets meer voor te doen.

Jouw zakelijk transport plannen? Bereken dan hier de prijs of lees meer over ons transport voor bedrijven.

Lees verder
Transportopdrachten-hoe-vind-je-jouw-koerier

Transportopdrachten: hoe vind je jouw koerier?

Eetkamerstoelen-vinden-op-Marktplaats

Hoe vind je eetkamerstoelen op Marktplaats?

Oude of tweedehands meubels verkopen? Dat doe je met deze tips!

Boek nu jouw transport Wij komen direct

Bereken mijn transport