fbpx

Kostbare veilingitems vervoeren (van BVA Auctions)

Heb je meegedaan aan een veilig op BVA Auctions en heb je een geweldig item op de kop getikt? Of het nu een motor, bankstel of antieke kast is. Op deze online veiling vind je de meest uiteenlopende items. Nieuw, ‘tweedekans’, mét en zonder gebruikssporen. De opties zijn niet alleen variërend van product, maar ook van ophaallocatie. Het moet je dus ook maar net lukken om het kostbare item op te halen.

BVA Auctions vervoer

BVA Auctions is een online veilingsmarktplaats. Sterker nog, als je de site mag geloven: de grootste veilingsmarktplaats van Europa! Dit gaat net als een echte veiling, maar dan online: binnen een bepaalde tijd kan jij bieden op een product. Is de tijd om en heb jij de hoogste bieding gedaan? Dan ben jij de gelukkige koper. Word je in de laatste vijf minuten nog overboden? Dan komen er nog vijf extra minuten bij. Dit is een extra kans om het product terug te winnen. Vervolgens word je via een link doorgestuurd naar een pagina om te betalen. Binnen 48 uur hoor je of de opdrachtgever akkoord is en het item van jou is. In veel gevallen wordt het product thuisbezorgd, maar dat is niet altijd zo. Vooral niet bij auto’s of andere voertuigen. Check dit van tevoren dus goed bij de productomschrijving. Het vraagt net even iets meer als je het zelf moet ophalen. Want wat als het item groot, lomp of zwaar is? En jij geen aanhanger hebt (of aanhangrijbewijs)? Dan kan je ervoor kiezen om je mooie aanwinst te laten schieten, maar je kan het werk ook voor je laten doen.

Veilingproducten vervoer

Items die je op BVA Auctions binnenharkt zijn vaak tweedehands en soms ook wel kostbaar. Zo is er op de veilingsite de keuze tussen onder andere: voertuigen, kunst, boten, interieur, computers, sportapparatuur en zelfs vastgoed. Je kan het zo gek niet bedenken en het staat erop. Niet alles kan je letterlijk meenemen, maar met veel spullen moet er zorgvuldig worden omgegaan. Spullen die je nog moet vervoeren moet je dus goed vastmaken en beschermen. Hoe zonde zou het zijn dat een veilingsitem onderweg schade oploopt? Dan liggen de problemen toch geheel bij jou. Zorg dus dat je een goede koerier regelt die verstand van zaken heeft. Een die zorgvuldig met de spullen omgaat, maar ook een die verzekerd is tegen schade onderweg. Dit kan je flink wat geld schelen!

kostbare-veilingsitems-vervoeren

Direct Transport

De koeriers van Direct Transport weten hoe ze met jouw spullen om moeten gaan. Geef de ophaal- en eindbestemming door en laat de koeriers hun werk doen terwijl jij rustig thuis wacht. Onze koeriers zijn verzekerd tegen schade onderweg. Dit geeft je extra zekerheid. Je berekent van tevoren de prijs, zodat je ook precies weet waar je aan toe bent. Direct Transport inschakelen? Bereken het tarief hier.

Lees verder
Transportopdrachten-hoe-vind-je-jouw-koerier

Transportopdrachten: hoe vind je jouw koerier?

tweedehands-meubels-vervoeren-van-Marktplaats

Tweedehands meubels van Marktplaats vervoeren

vervoersmiddelen-van-toen

Vervoersmiddelen van ’toen’

Boek nu jouw transport Wij komen direct

Bereken mijn transport