fbpx

Hoe kies je de beste vervoersoptie voor jouw transport?

Je wilt een magazijn vol spullen verplaatsen, een verhuizing regelen of showroom producten laten bezorgen. Maar hoe kies je dan de beste vervoersoptie voor jouw transport? Het kan even zoeken zijn; ga je het zelf doen of laat je het doen? Wij zetten de verschillende opties voor je op een rij, zodat je zelf de beste vervoersoptie voor jouw transport kan kiezen.

Hoe kies je de beste vervoersoptie voor jouw transport?

 

1. Zelf een verhuisbusje huren

Je kunt ervoor kiezen om zelf een verhuisbusje te huren. Dit kan al vanaf 48 euro. Het handige is dat je dan bijna nergens afhankelijk van bent en zelf jouw transport kunt vervoeren. Je bepaalt zelf hoe laat en hoe lang je erover doet. Heerlijk toch? Maar dan bedenk je je dat dat er ook nadelen aan zitten. Je moet namelijk zelf de benzine betalen; voor het verplaatsen van een heel magazijn rijd je misschien met gemak wel 10 keer heen en weer. Dat wordt toch wat duurder dan je denkt. En voordat je je transport kunt vervoeren moet je natuurlijk wel alles zelf gaan tillen. Heb je hulp ingeschakeld die op het laatste moment afzegt? Dan zit jij met de gebakken peren. Als je eenmaal op de bestemming aankomt, realiseer je je dat het verhuisbusje ook nog dezelfde dag teruggebracht moet worden. Zucht…

vervoersoptie-transport

2. Verhuizer inschakelen

Zie je al die moeite met een eigen verhuisbusje toch niet zo zitten en schakel je liever een verhuizer in? Dat is natuurlijk ook een optie. Een complete verhuisservice die het voor jou regelt. Jouw transport is dan zo vervoerd. Klinkt mooi, toch? Je wordt volledig geholpen, van het inpakken tot het helpen tillen van jouw dozen. Dit kan al vanaf 116 euro. Maar is dat nu wel echt zo voordelig en handig als je denkt? Van tevoren zoek je je een ongeluk door verschillende offertes met elkaar te vergelijken. Heb je eindelijk een verhuisbedrijf gekozen, blijkt die niet beschikbaar. Lekker dan. En hoe kan het dat buurman A veel goedkoper is dan buurman B? De prijs is erg afhankelijk van de grootte van jouw verhuizing, de verhuiswagen zelf en de voorrijkosten. Een verhuisbedrijf zal ten eerste kijken welk type transport nodig is. Bij een grote verhuizing wordt natuurlijk ook voor een grotere verhuiswagen gekozen. Gemiddeld kunnen we ervan uitgaan dat een verhuiswagen van 20 m3 met een bestuurder zo’n 55 tot 65 euro per uur zal kosten. Een verhuiswagen van 50 m3 met een bestuurder zal zo’n 65 tot 75 euro per uur kosten. Reken maar uit je kosten…

3. De service van Direct Transport

Wil je makkelijk, voordelig, transparant en snel je transport vervoeren? De service van Direct Transport voldoet aan al deze pijlers. Of je nu zakelijk transport wilt vervoeren, showroom producten wilt bezorgen of een complete verhuizing wilt regelen, bij ons kun je van tevoren eenvoudig zelf de prijs online berekenen. Je bepaalt zelf wanneer het jou uitkomt, er is namelijk altijd een koerier beschikbaar. Geen gedoe meer met onderhandelen over de juiste prijs of hele dagen vrij moeten houden voor een klusje dat soms nog geen 10 minuten duurt. En het goede nieuws is dat we bij Direct Transport al vanaf 39 euro jouw transport vervoeren. Ben je al overtuigd?

Direct aan de slag met je transport? Dat kan!

Zoals je leest doe je er verstandig aan om je van tevoren goed in te lezen bij het kiezen van de beste vervoersoptie voor jouw transport. Laat je niet te snel verleiden, maar lees de kleine lettertjes aandachtig door. Vaak komen er veel verborgen kosten overheen bij het vervoeren van jouw transport. Deze extra kosten staan dan helemaal niet duidelijk aangegeven. Maar we hopen dat we jou met dit blog wat hebben kunnen helpen. Succes bij het maken van jouw keuze!

Meer lezen over het vinden van een betrouwbare koerier?

Lees verder
Marktplaats-kasten-vervoeren

Marktplaats kasten vervoeren: onze stappen

bva-auctions-vervoeren

Kostbare veilingitems vervoeren (van BVA Auctions)

vervoersmiddelen-van-toen

Vervoersmiddelen van ’toen’

Boek nu jouw transport Wij komen direct

Bereken mijn transport